Duett.

T’oferim la nostra creativitat per seduir, emocionar i conquerir als teus clients.

Treballem el concepte i el vestim de disseny.
 

Som Duett Studio, un estudi de comunicació integral entre Andorra i Barcelona format per un equip professional amb més de 15 anys d'experiència en el sector del disseny gràfic, disseny de pàgines webs i disseny d'idenditat corporativa (branding) .

Vivim molt intensament tots els projectes ja siguin grans o petits i acompanyem a tots els nostres clients des del prinicpi fins el final.

El ventall de solucions que oferim és gran, però el que és important és conèixer al nostre client, només així podrem fabricar-li una comunicació 100% a mida tant a nivell pressupostari com de concepte.

 

Si necessites comunicar un nou servei, millorar o generar una marca nova, que t'assessorin sobre com encarar la comunicació de la teva empresa o senzillament, algú que t’orienti sobre com moure’t per les xarxes socials, et podem ajudar.

 

Nosaltres.

Per què
contractar-nos?

Som professionals.

Treballem amb conceptes que aporten valor.

Tenim + de 15 anys d'experiència.

Empatitzem amb el client i fem vestits a mida.

Sóm ràpids i resolutius.

Comptem amb un gran equip de col·laboradors especialitzats en diferents disciplines.

01

Briefing

En aquesta fase intentem percebre l’entorn en el que es mou la vostra marca. Us hem de conèixer a vosaltres. Com és, com ha arribat a ser així, com hauria de ser. Determinem els públics objectius. Analitzem fortaleses i debilitats. Marquem funcions i objectius del projecte amb vosaltres sempre dins el vaixell.

02

Analitzem

Després de la captació d’informació, realitzem una exploració entorn altres mercats competidors, busquem referents interessants i avaluem la situació de la vostra empresa dins el mercat tot començant a esbossar les primeres vies. Aquest procés es clau per obtenir diferents camins que portaran a l’objectiu del projecte o estratègia marcats.

Pensar més,
dissenyar menys.

Metodologia de treball

Una bona metodologia es la clau per dur a terme un projecte sòlid.

03

Dissenyem

Després de la investigació i la anàlisis, hem de ser capaços d’extreure els valors intrínsecs del vostre producte o servei per dur-los en un pla visual suficientment atractiu per als vostres usuaris. Aquests valors o imputs s’aplicaran en diversos estats de la marca, des de les interaccions i funcionament interns de l’empresa fins a plànols visuals, to i missatge. Dissenyem.

04

Comuniquem

Finalment resta donar a conèixer la marca, producte o servei a l’audiència, dir-li que hem canviat, millorat, crescut. Sigui quin sigui l’objectiu establert des de l’inici, ara és el moment de fer-lo visible a través de l’estratègia de difusió escollida.

T'ajudem a millora la vostra imatge,

a convèncer els teus clients

i a diferenciar-vos de la resta.

Us ajdudem a millorar la imatge,

a convèncer els vostres clients

i a diferenciar-vos de la competència.

Què diuen els nostres clients.

Cristina Serra

Directora a Generali Andorra

“M’agrada molt treballar amb Duett perquè des de l’inici han entès els valors de l’empresa i els saben convertir en idees i fantàstiques creativitats.

A l’hora d’escollir una empresa de disseny gràfic i de comunicació, el més important és treballar amb gent que connecta amb la teva manera de pensar i amb la de la teva empresa, que els puguis explicar un esborrany d’idea o una intenció i t’ho sàpiguen traduir en una campanya o un disseny.

Sens dubte, Duett i Generali fan un molt bon equip!”

WEDDINGS

Describe what you offer here. add a few choice words and a stunning pic to tantalize your audience and leave them hungry for more.

Get In Touch

Els nostres clients

Clients que han confiat en nosaltres.

Thermia Barcelona

Grandvalira

Comú d'Andorra la Vella

PGI International

SAETDE

Generali Andorra

Heliand

Epic Andorra

Cambra de Comerç Andorra

Wildthentic

Circuit Pas de la Casa

Hotel Isard

Govern Andorra

Grupo Planeta

VSJ Travel

Global Risc

Vigaus

Travel Xperience

Assegur

Koppert Cress

Carling

BTC Assesssors

Jey&Em