top of page

L’agència

Som Duett, una agència creativa, ètica i responsable. Una combinació de perfils creatius amb un recorregut de més de quinze anys en la indústria del disseny i la publicitat.

Donem veu a les marques perquè connectin correctament amb la seva audiència. Generem marcs de confiança amb un relat propi potent en defensa de la vostra identitat i percepció.

Creiem en un model més sostenible. Fem servir la creativitat per articular i difondre missatges estratègics alineats amb els vostres objectius, conceptualitzant visuals d’impacte i aportant valor afegit.

Perquè una agència creativa com Duett?

Som més del
‘work smarter’

Revisem el posicionament estratègic i el to de la marca per garantir un impacte sa en el consumidor. Posem especial atenció en treballar un concepte creatiu i sólid que doni consistència a tota la comunicació.

Del
‘Zero waste’

Seleccionem els canals de difusió meticulosament per optimitzar els esforços i assegurar que el missatge arribi al nostre pùblic.

Tenim ‘Punch’

Creem contingut rellevant i notori. Els temps d’impacte són cada vegada més curts i cal aprofitar-los al màxim.

Som uns
‘Go getters’

Identifiquem noves oportunitats i recorreguts que puguin aportar valor a la marca.

La nostra filosofía

Primer les persones, després els serveis.

Les bones relacions entre persones generen marcs de confiança i aquest ajuda a fer equip. Amb la confiança que establim amb els nostres clients som capaços de traçar camins, camins que fan que existeixi una evolució en els objectius de comunicació marcats i que són un pas fonamental en l’evolució de l’empresa i la marca dels nostres clients.

El nostre ADN

Amb els millors fent el millor

L’ADN de l’agència està conformat per persones amb cultura i pensament col.laboratiu. Tots els qui fem possible Duett som especialistes en la seva branca, permetent obtenir el millor de cada un i fent de Duett  el que és a dia d’avui.

Som perfeccionistes, detallistes i amants del concepte i el disseny amb veu pròpia.
Som totalment conscients que portar una marca a un altre nivell és sinònim d’èxit.


 

Mèthode Duett.

La pedra i l’ona

Si llencem una pedra al mig d’un llac, apareixen unes ones d’expansió. Si ens hi fixem, cada cop són més llunyanes i el seu diàmetre és més gran: s’amplifiquen.

El nostre mètode “onada” segueix aquest principi. Comencem amb aquesta valuosa “pedra” i a poc a poc anem implementant accions a l’estratègia de comunicació.

 

Integració i escalabilitat

Duett ofereix un servei escalable d’acompanyament. És l’oportunitat de tenir un departament de comunicació regulable, del qual en podreu ajustar la intensitat segons necessitat.

Comptem amb nombrosos casos d’èxit que avalen aquesta dinàmica de treball. Marques que no havien apostat en imatge o comunicació i que han aconseguit posicionar-se en mercats internacionals, gràcies en part a l’empenta de Duett.

No som un proveïdor més.
Som el teu “partner” en comunicació.

Parlem del teu projecte?

Un viatge de 10.000 kilòmetres comença

per un primer pas.

bottom of page