Perquè Duett

Claredat
i un mapa de ruta
per a la vostra marca.

Perquè potenciem la vostra marca a través d’estratègies i visuals únics.

El disseny, la creativitat  i el conjunt d’accions de comunicació sota una estratègia definida, són les eines que utilitzem per connectar les marques amb el seu públic. Ajudem a fer-les visibles dins el ferotge mar de la competència.

Perquè detectem noves oportunitats de venda del teu negoci.

Sovint hi ha oportunitats de negoci amagades que no som capaços de veure. Fortaleses del nostre producte que no hem sabut descobrir.

Canviant certs enfocs o formes de parlar podem fer-nos visibles d’una manera que no ens havíem ni imaginat. T’ajudem a detectar aquestes oportunitats d’or.

Perquè t’acompanyem en la comunicació d’una forma constant en el temps.

La constància és un paràmetre vital si volem mantenir-nos dins la ment del consumidor. El nostre missatge, ha de ser visible, existir i perdurar en temps. Acompanyem els nostres clients en aquest dinàmica diària, proposant, pensant, creant i executant estratègies i campanyes de comunicació 360º.

Què diuen els nostres clients

Duett representa a dia d’avui un partner de confiança, de qualitat i amb un alt grau de compromís, valors pels quals s’ha anat creant al llarg dels anys una relació de col·laboració molt estreta amb Grandvalira. Han estat partícips en diferents projectes i ens han acompanyat en la evolució de la marca en els darrers anys.

Elisabeth Perez Guiu
Directora de Màrqueting de Grandvalira

Desde las primeras campañas, Duett encontró nuestro tono y aportó un gran valor a nuestras campañas. Son rápidos, resolutivos y tremendamente imaginativos. Nos sorprenden con sus propuestas en cada petición, algo realmente difícil y valorable.

Cristina Castillón
Digital Manager en Planetadellibros, Grupo Planeta

Realizamos junto con Duett Studio el proyecto de creación de la marca Wildthentic. Nuestro equipo y el de Duett trabajaron conjuntamente para definir los valores, atributos de marca, posicionamiento e imagen corporativa. El resultado fue excelente. En este proceso Duett aportó mucha creatividad y gran conocimiento sobre como diseñar una marca singular como la nuestra.
El Branding Book que nos entregó Duett como resultado del proyecto es ahora el Biblia de la imagen corporativa de la compañía.

Mariano Hervás
CEO Wildthentic

Clients. Només faltes tu.

Granvalira
Ski & Mountain Academy Granvalira
Planeta
Thermia Barcelona
Assegur
Duettstudio
WILDTHENTIC
Duettstudio
PGI INTERNACIONAL
VSJ
Travel XPERIENCE
Automobil Club
Carlin
Hotel Isard
Duettstudio
Duettstudio

Necessites comunicar la teva marca?