Branding

Fòrum de la Joventut d'Andorra

El Fòrum nacional de la joventut d’Andorra ens contacta per donar un impuls definitiu a la seva marca.

Els joves representen per definició el dinamisme i el canvi. Són un col·lectiu que te una veu pròpia que és múltiple, poderosa i diversa però es troben que totes les entitats i organitzacions que els aconsellen, els ensenyen, els organitzen i els parlen estan dirigides i organitzades per gent molt més gran. I per tant es troben que es fa difícil articular la veu dels joves organitzacions que no estan dirigies per joves.

Construïm una marca amb un tret rebel ( volem canviar les coses i donar veu a les nostres inquietuds de joves)  però també creadora ( treballem pel canvi, actuem de forma concreta i donem veu real i solucions a les necessitats del joves)

La forma

La construcció del símbol o logotip comença amb un diàleg i s’estén al marc de la institucionalitzat.

El diàleg implica tenir inquietuds, ganes de canvi, energia, noves oportunitats, moviments i accions.

La institucionalitzat del Fòrum ens parla de la fortalesa de la entitat o marca, de la seva experiència, seriositat i saviesa.

La bombolla és un símbol àmpliament reconegut i ja ens situa en un marc de diàleg i l’arquitectura de línies ortogonals ens transmet seguretat. Quan unim aquests 2 elements sorgeix una bombolla de traç gruixut ( fortalesa en el discurs ) i de cantons a 90º, ferma i sòlida. El resultat és una veu ( la dels joves ) emmarcada en un espai creïble i institucional.