top of page

Fòrum de la Joventut

Idenditat de marca

El Fòrum de la Joventut és una organització andorrana que porta la veu dels joves a les institucions públiques. Oferint així una oportunitat reals pels jovents.

Serveis.
Disseny de marca, baseline de marca, slogan de marca,
campanya de marca, aplicació de marca, aplicació gran format,
territori de marca.

DUETTSTUDIO_BRANDING_FORUM_OPI.gif

Contexte

El Fòrum nacional de la joventut d’Andorra ens contacta per donar un impuls definitiu a la seva marca.

Els joves representen per definició el dinamisme i el canvi. Són un col·lectiu que te una veu pròpia que és múltiple, poderosa i diversa però es troben que totes les entitats i organitzacions que els aconsellen, els ensenyen, els organitzen i els parlen estan dirigides i organitzades per gent molt més gran. I per tant es troben que es fa difícil articular la veu dels joves organitzacions que no estan dirigies per joves.

La marca

La construcció del símbol o logotip comença amb un diàleg i s’estén al marc de la institucionalitzat.

El diàleg implica tenir inquietuds, ganes de canvi, energia, noves oportunitats, moviments i accions.

La institucionalitzat del Fòrum ens parla de la fortalesa de la entitat o marca, de la seva experiència, seriositat i saviesa.

La bombolla és un símbol àmpliament reconegut i ja ens situa en un marc de diàleg i l’arquitectura de línies ortogonals ens transmet seguretat. Quan unim aquests 2 elements sorgeix una bombolla de traç gruixut ( fortalesa en el discurs ) i de cantons a 90º, ferma i sòlida. El resultat és una veu ( la dels joves ) emmarcada en un espai creïble i institucional.

02 - Concepte

The big idea

Construïm una marca amb un tret rebel

(volem canviar les coses i donar veu a les nostres inquietuds de joves)  però també creadora (treballem pel canvi, actuem de forma concreta i donem veu real i solucions a les necessitats del joves).

 

Baseline de marca: Fets de joves

03 - Idenditat

Sistema visual de marca

Creem un sistema visual de marca a travès de formes geomètriques en la qual, totes les formes tenen un element en comú: El triangle i línies a 45º

03 - Aplicació comercial

Comunicació

Dissenyem totes les peces de comunicació: catàlegs, fulletons, papereria, plantilles de presentacions, Oficina, suport en gran formats, signatures digital, marxandatge

Parlem del teu projecte?

Un viatge de 10.000 kilòmetres comença

per un primer pas.

bottom of page