top of page

Disseny de marca

Branding Generali Andorra

Generali Andorra ens demana un redisseny de la marca respectant l’isotip establert per la marca general. Necessitem modernitzar la seva comunicació global i obrir-la al mercat seguint les noves necessitats i tendències actuals. L’objectiu: crear més empatia amb la seva audiència transmetent-los una visió professional i dinàmica.

Segons un anàlisis i, veient la situació de la marca internacional, oferim canviar el nom d’Assegurances Generali a Generali Andorra. Un nom més curt i fàcil de recordar sense perdre el servei que ofereix la marca.

Paral·lelament creem un baseline de la marca acord amb els consumidors del territori nacional (Principat d’Andorra): La qualitat que demanes, amb el servei que coneixes. La primera part lligada a la qualitat que ofereix una empresa internacional com Generali; mentre que la segona part apel·la a la petita empresa familiar que és Generali Andorra.

Quan vols més,

generali.ad

Disseny web

Posteriorment desenvolupen i dissenyem la nova pàgina web de generali.ad. Sota la petició de que fos simple, usable i efectiva on es veuen tots els seus serveis d’una manera ordenada i molt intuïtiva.

bottom of page