Disseny de marca

Branding Generali Andorra

Generali Andorra ens demana un redisseny de la marca respectant l’isotip establert per la marca general. Necessitem modernitzar la seva comunicació global i obrir-la al mercat seguint les noves necessitats i tendències actuals. L’objectiu: crear més empatia amb la seva audiència transmetent-los una visió professional i dinàmica.

Segons un anàlisis i, veient la situació de la marca internacional, oferim canviar el nom d’Assegurances Generali a Generali Andorra. Un nom més curt i fàcil de recordar sense perdre el servei que ofereix la marca.

Paral·lelament creem un baseline de la marca acord amb els consumidors del territori nacional (Principat d’Andorra): La qualitat que demanes, amb el servei que coneixes. La primera part lligada a la qualitat que ofereix una empresa internacional com Generali; mentre que la segona part apel·la a la petita empresa familiar que és Generali Andorra.

Quan vols més,

generali.ad

Disseny web

Posteriorment desenvolupen i dissenyem la nova pàgina web de generali.ad. Sota la petició de que fos simple, usable i efectiva on es veuen tots els seus serveis d’una manera ordenada i molt intuïtiva.