top of page

Branding Jey&Em

JEY&EM

JEY&EM és una marca suïssa que dissenya maletes de viatges de última generació.

L’objectiu de la marca és ser un referent dins el que anomenem “nòmades digitals” és a dir, un target que viatja molt, ja sigui per feina o per plaer i que està constantment connectat.

La tasca de Duett és la de establir amb profunditat els valors de marca, que en part han de coincidir amb els valors de la ja existent Apple i del mateix target.

Així, JEY&EM ha de ser un sinònim d’èxit, de marcar tendència i sentir que formes part d’un grup exclusiu i diferent. La imatge com a valor, l’estètica sempre cuidada i la integració quotidiana de les xarxes socials ens ajuden a anar traçant una idea de com és aquest target a la vegada ja anem creant un camí gràfic que definirà la marca.

El isotip

La pinya és doncs un element evocador, el nostre punt de partida. La pinya és en el seu conjunt totalment funcional: protegeix tancada, el tresor i tant sols s’obre quan és necessari per alliberar-lo. La seva forma repetitiva i racional ( smart & elegant ) optimitza l’espai per poder albergar més d’un pinyó (Combo Sleeve).

Així doncs el símbol de JEY&EM neix d’aquest estat purament natural per ser sintetitzat i transformat en alguna cosa més que una closca per a pinyons.

bottom of page