Branding

Thermia Barcelona

Thermia Barcelona és una marca catalana dedicada al disseny i distribució de perfils d’alumini per a la fabricació de finestres.

Thermia evoluciona, creix i amplia mercat. La comunicació necessita reflectir tots aquests canvis i la marca necessita expressar més coses.

Després de 3 anys frenètics, es planteja un restyling de marca que afecti sobretot a la part més conceptual.Dins aquest restyling redissenyem la identitat corporativa per adaptar-la a una Thermia Barcelona més internacionalitzada i que per tant apunta a noves necessitats de comunicació: nous dissenys, noves imatges, nous missatges per a un públic diferent al del mercat nacional.

Dissenyem i posem en marxa la nova web de Thermia Barcelona sustentada damunt una estratègia. Redissenyem totes les peces de comunicació: catàlegs, fulletons, papereria, etc. Modifiquem discursos, assessorem en tot moment i treballem el discurs en xarxes socials.

The big idea
Per a nosaltres, per a Thermia les finestres no són una simple estructura anclada al mur d’un aparat. Per a nosaltres les finestres són una oportunitat per viure millor.

Sota aquest concepte construïm la nova imatge i per extensió, campanya de Thermia Barcelona 2016/2017.