top of page

Thermia Barcelona

Idenditat de marca

Thermia Barcelona és una marca catalana dedicada al disseny i distribució de perfils d’alumini per a la fabricació de finestres al mercat internacional.

Serveis.
Disseny de marca, baseline de marca, campanya de marca,
aplicació de marca, disseny web, sessió de fotografia, vídeo.
Veure web: thermiabercelona.com

DUETTSTUDIO_BRANDING_THERMIA_BARCELONA_30.jpg

01 - Context

Context

Thermia evoluciona, creix i amplia mercat. La comunicació necessita reflectir tots aquests canvis i la marca necessita expressar més coses.

Després de 3 anys frenètics, es planteja un restyling de marca que afecti sobretot a la part més conceptual. Dins aquest restyling redissenyem la identitat corporativa per adaptar-la a una Thermia Barcelona més internacionalitzada i que per tant apunta a noves necessitats de comunicació: nous dissenys, noves imatges, nous missatges.

02 - Concepte

The big idea

Per a nosaltres, per a Thermia les finestres no són una simple estructura anclada al mur d’un aparat. Per a nosaltres les finestres són una oportunitat per viure millor.

Sota aquest concepte construïm la nova imatge i per extensió, campanya de Thermia Barcelona.

 

Baseline de marca: Finestres per viure millor

Comunicació

Redissenyem totes les peces de comunicació inclouen el disseny de la pàgina web i vídeos de posicionament de la marca: catàlegs, fulletons, papereria, grans formats, marxandatges etc. Modifiquem discursos, assessorem en tot moment i treballem el discurs en xarxes socials.
 

bottom of page