top of page

Wildthentic

Idenditat de marca

Wildthentic és una avalador d'experiències en contacte amb la natura per viure moments únics i memorable.
 

Serveis.
Idenditat de marca, baseline de marca, aplicació de marca, disseny web, papereria, retolació.

01 - Context

Context

L’objectiu del projecte era dissenyar una marca fresca, moderna posicionada en un target mig - mig alt, de gent que te els recursos econòmic suficients per destinar diners a viure un moment i un entorn únic. La marca ha de parlar de seguretat, serietat, coneixement del lloc i a la vegada expressar un concepte de quelcom únic, irrepetible i autèntic.

02 - Concepte

The big idea

Treballem des de 0 el branding de marca. El nom, ja ens ve donat per l’empresa i construïm al voltant del brief del client, un discurs emplaçat en l’entorn, les necessitats i els objectius. Sorgeix la idea de marca, basada en uns valors, actituds i aptituds i finalment comencem a treballar camins gràfics per arribar a construir el logotip de Wildthentic.

02 - Concepte

Sistema visual de marca

El gir de 180º que ens fa ser ‘singulars’

Trobem en el gir de la “i” allò que ens diferencia. Una destinació única, una empresa que em vol fer sentir experiències que van més enllà, memorables; una mirada diferent.

Estenem aquest gest a tota la identitat visual de Wildthentic, fent el gir de 180º un gest habitual, un gest de marca. La idea és que en el futur, quan la marca comenci a estendre la seva imatge en diferents suports, aquestes frases o imatges al revés, siguin característiques i indissociables, provocant un ràpid reconeixement per part de la nostra audiència.

BRANDING_WILDTHENTIC_DUETTSTUDIO_24.jpg

Aplicació Web

Dissenyd e la pàgina web de wildthentic.com

Comunicació

Dissenyem totes les peces de comunicació: fulletons,  presentacions, plantilles, papereria i retolació.
 

BRANDING_WILDTHENTIC_DUETTSTUDIO_27.jpg