top of page

VSJ Travel

Disseny editorial / gràfic

VSJ és un empresa Tour Operadora Andorrana de més de 30 anys especialista en viatges a mida per a grups a Espanya, Portugal i Andorra.

Serveis.
Conceptualització i disseny del catàleg VSJ canvi de marca.
Impressió, acabats especials.

DUETTSTUDIO_DISSENY_CATALEG_VSJ_1.jpg

01 - Context

Creem una peça física amb l’objectiu de donar a conèixer d’una manera més explícita el seu canvi d’imatge de marca (branding) i posar en valor les activitats que ofereixen i, per sobre de tot el seu producte diferenciador: les “immersions”. Activitats on els viatgers poden experimentar i aprendre de primera mà els secrets i tradicions més autèntics de cada racó que visiten.

Context

02 - Concepte

The big idea

Per a captar l’atenció dels clients d’un bon inici dissenyem un minicatàleg amb un encarte central que ens ajuda d’una manera física i molt visual diferenciar quan parlem de marca i quan de producte. Tot això sense perdre el to que venim treballant amb la marca i fent que quedi un conjunt harmònic.

02 - Concepte

Paper llavor!

L’últim plec conté un highlight on anunciem que VSJ és una empresa que no para de créixer. Per a que recordin la marca i quedi vinculat a aquest minicatàleg treballem un troquelat del logomarca que enganxem a la darrera pàgina del minicatàleg.

 

Aquest troquelat és amb paper de llavors; una cosa no gaire vista i que escollim per dues raons: la primera per a que sorprengui al client i, la segona per a que quedi enllaçat amb la creixença de l’empresa.

bottom of page