top of page

Disseny gràfic / editorial

Ski & Mountain Academy

L'escola d'esqui Ski & Mountain Academy ubicat dins del domini de Grandvalira ofereixen classes, activitats i serveis varis.

Serveis.
Conceptualització, copywritting, disseny del fulletó despegable, il·lustracions

DUETTSTUDIO_FOLLETO-PASGRAU_16.jpg

01 - Context

L’escola d’esquí Ski & Mountain Academy és una nova aposta de Grandvalira per innovar i oferir un nou concepte que aporta un programa d’aprenentatge renovat tot conservant l’essència dels més de 50 anys d’experiència que tenen. Amb instructors especialitzats ens diferents disciplines ofereixen cursos i serveis varis en els seus centres.

Context

02 - Concepte

The big idea

Ski & Mountain Academy ens contacta per encomanar-nos el disseny d’un fulletó per informar sobre un nou servei per a empreses: els Team Building Events. Unes trobades d’empresa que estan molt a l’alça ja que ajuden a fer equip entre tots els treballadors o equips d’una companyia.

Des de Duett Studio fem l’exercici de trobar aquests punts a favor per a l’empresari alhora de plantejar-se invertir uns diners en un Team Building. Els apliquem al nostre client amb totes les activitats que ofereixen i busquem hightlights que siguin coherents amb la marca i el producte.

02 - Conclusió

Resultat

El resultat és un fulletó a 1 tinta (blau corporatiu) plegat tipus plànol. A mida que es va obrint es desvetlla una frase per a l’empresari i darrere una il·lustració amb totes les activitats en forma d’història d’un dia i amb els punts a favor treballats per a que quedin en concordança amb el que estem veient.

bottom of page