top of page

Vodka Bar

Disseny gràfic / Carta de restaurant

El Vodka Bar, es un restaurant ubicat dins del sector de Grandvalira a Andorra.

Serveis.
Conceptualització i disseny de la carta de restaurant.

DUETTSTUDIO_CARTA RESTAURANT-00.jpg

01 - Context

La peculiaritat del restaurant, és precisament la ubicació final d'aquesta carta. És per aquest motiu que és tan important entendre el lloc, els colors i textures on la carta reposarà, l'ambient, el disseny de l'interior.

Context

02 - Concepte

The big idea

Concretament pel Vodka Bar Restaurant a més a més teníem l’inconvenient de la terrassa i la neu. Ubicat a 2300mts d’alçada la carta havia de servir tant per l’interior com per l’exterior, per abaratir despeses i espai. El tipus de menjar era també important: Delicadeses i gastronomia regional.

En tots els nostres projectes editorials sempre procurem que el disseny vagi acompanyat d'un concepte; concepte que tant pot venir per unes formes gràfiques determinades com per unes frases que evoquin al lector estats, situacions o pensaments.

02 - Concepte

Acabat rústic!!

Ens inspirem en la muntanya, la fusta, de caire rústic.

Fem cas a les bigues interiors, troncs d’una sola peça amb nusos marcats. Colors terra barrejats amb els tocs de vermell. Optem per treballar amb peces de fusta de pi, que inicialment són d’un to clar però que amb el temps enfosquiran.

Imprimim el disseny directament a la fusta, donant com a resultat una peça diferent, que no es doblega i perdura.

Un dels altres objectius assolits és que es pot utilitzar tant en l’interior del restaurant com en l’exterior, que no s’arruga ni s’estripa i que atorga robustesa i originalitat al lloc.

bottom of page