top of page

Disseny web.

Disseny web corporativa.

Serveis que oferim:

  • Disseny pàgina web corporativa 100% personalitzat.

  • Desenvolupament.

  • ​Bàsics SEO

El nostre mètode consisteix en tenir mols clars els objectius que haurà de cobrir la web. En base a això dissenyarem una web que respongui a dits objectius i la desenvoluparem amb les exigències tecnològiques que el mercat demanda acutalment.

La web corporativa no ha de ser tant sols bonica i transmetre el missatge de marca, sinó que ha de ser totalment funcional i us ha de servir com a eina tant en el posicionament com en la venda de productes i serveis..

Disseny Ecommerce.

Serveis que oferim:

  • Disseny de pàgines E-Commerce

  • Basics SEO

Per a totes aquelles empreses que necessitin vendre el seu producte o servei online, disposem del servei web e-commerce.

Estudiem els objectius del negoci i els acoplem als de la web. Dissenyem la web en funció de tots aquests paràmetres i portem a terme el desenvolupament responent a totes les exigències tecnològiques actuals.

Disseny Landing Page.

Serveis que oferim:

  • Disseny Landing Page

Dins el marc de les campanyes de Google Adwords, entre d’altres, les pàgines d’aterratge o “landing pages” són pàgines fetes a mida i específiques que amb una informació molt concreta conviden a l’usuari a deixar-nos les seves dades. Persegueixen objectius de campanya i poden augmentar les nostres llistes de subscriptors o ajudar-nos a conèixer més profundament als nostres usuaris.
 

Exemples projectes web.

Necessites millora

la teva imatge?

Contacta'ns via formulari o truca'ns al +376 816 100

Moltes gràcies!

Ancla 1
bottom of page