Disseny web.

Disseny web corporativa.

El nostre mètode consisteix en tenir mols clars els objectius que haurà de cobrir la web. En base a això dissenyarem una web que respongui a dits objectius i la desenvoluparem amb les exigències tecnològiques que el mercat demanda acutalment.

La web corporativa no ha de ser tant sols bonica i transmetre el missatge de marca, sinó que ha de ser totalment funcional i us ha de servir com a eina tant en el posicionament com en la venda de productes i serveis..

ICON-WEB-CORPORATIU-DUETTSTUDIO.gif

Serveis que oferim:

  • Disseny pàgina web corporativa 100% personalitzat.

  • Desenvolupament.

  • ​Bàsics SEO

Disseny Ecomerce.

Per a totes aquelles empreses que necessitin vendre el seu producte o servei online, disposem del servei web e-commerce.

Estudiem els objectius del negoci i els acoplem als de la web. Dissenyem la web en funció de tots aquests paràmetres i portem a terme el desenvolupament responent a totes les exigències tecnològiques actuals.

ICON-WEB-ECOMMERCE-DUETTSTUDIO.gif

Serveis que oferim:

  • Disseny de pàgines E-Commerce

  • Basics SEO

Disseny Landing Page.

Dins el marc de les campanyes de Google Adwords, entre d’altres, les pàgines d’aterratge o “landing pages” són pàgines fetes a mida i específiques que amb una informació molt concreta conviden a l’usuari a deixar-nos les seves dades. Persegueixen objectius de campanya i poden augmentar les nostres llistes de subscriptors o ajudar-nos a conèixer més profundament als nostres usuaris.
 

LANDING-PAGE-DUETTSTUDIO(1).gif

Serveis que oferim:

  • Disseny Landing Page

Exemples projectes web.

Necessites millora

la teva imatge?

Contacta'ns via formulari o truca'ns al +376 816 100 o al +34 656 332 475

Moltes gràcies!