El mètode ens permet construir marques més fortes al reduir-ne l’enfoc.

Agencia màrketing - escoltar

1.Escoltem

Qui sou? Qui us ha de conèixer? Com us podran trobar? I perquè haurien d’estar interessats?

Escoltar per aprendre, per situar-nos. Escoltar-vos a vosaltres, a la vostra audiència, també a la vostra competència. Escoltar és el principi de tot.
En aquesta fase intentem percebre l’entorn en el que es mou la vostra marca. Us hem de conèixer a vosaltres. Com és, com ha arribat a ser així, com hauria de ser. Determinem els públics objectius. Analitzem fortaleses i debilitats. Marquem funcions i objectius del projecte amb vosaltres sempre dins el vaixell.

Agencia màrketing - visió

2.Investiguem

Investigar la competència i consumidor.

Després de la captació d’informació, realitzem una exploració entorn altres mercats competidors, busquem referents interessants i evaluem la situació de la vostra empresa dins el mercat tot començant a esbossar les primeres vies. Aquest procés es clau per obtenir diferents camins que portaran a l’objectiu del projecte o estratègia marcats.

Agencia màrketing - concepte

3. Conceptualitzem

Unir tots els punts per trobar una camí eficient i resolutiu.

Després de la investigació i l’anàlisis, hem de ser capaços d’extreure els valors intrínsecs del vostre producte o servei per dur-los en un pla visual suficientment atractiu per als vostres usuaris. Aquests valors o imputs s’aplicaran en diversos estats de la marca, des de les interaccions i funcionament interns de l’empresa fins a plànols visuals, to i missatge. Dissenyem.

Agencia màrketing - comunicació

4.Comuniquem

Difonde el missatge amb una gran idea.

Finalment resta donar a conèixer la marca, producte o servei a l’audiència, dir-li que hem canviat, millorat, crescut. Sigui quin sigui l’objectiu establert des de l’inici, ara és el moment de fer-lo visible a través de l’estratègia de difussió escollida.