ACA Segurs - Nova marca de l'Automòbil Club d'Andorra

L’AUTOMOBIL CLUB D’ANDORRA és una entitat sense ànim de lucre constituïda com associació esportiva  el 25 de maig de 1954, amb l’objecte de prestar avantatges i serveis als seus associats  realitzant tot tipus d’activitats econòmiques relacionades amb el món de l’automòbil, o en  general dedicades al serveis dels socis.

Brief i Brand Plan

En motiu d’un nou servei de corredoria d’assegurances, l’ACA ens demana un branding i posicionament per a aquest nou producte.

Una de les peticions de l’empresa era que no es volien dissociar del que eren, de l’ACA i no volien mostrar-se com una companyia nova d’assegurances, sinó que el que oferien era un servei d’assessorament, no un producte en sí.

L’amic que és un expert

En una realitat on costa trobar la certesa de les coses, on apareixen conceptes com la meta realitat construïm un discurs sobre aquest nou servei on l’ACA es presenta com aquell amic en el que pots confiar. D’un amic sí que n’estàs segur i si a més a més és un expert en la matèria, encara més.

Generació de Naming

De vegades el més senzill és el que millor funciona.

SEGURS és utilitzat en català com a adjectiu. “ estar segurs “ del que som, del que oferim del que et donem. A la vegada, el so de la “ s “ que pot no pronunciar-se, ens porta a parlar de SEGURETAT, un altra cop, seguretat de l’empresa, el club.

Com a tercera lectura, la paraula SEGURS també ens recorda a l’assegurança, fent finalment d’aquest nom una aposta “ segura “.

El logotip i el sistema gràfic

Dins el marc en el que ens movíem, vam optar per seguir la línia gràfica que ja tenia l’automòbil club d’Andorra, apostant per l’abreviatura ACA, més moderna.

Seguim amb el blau corporatiu i treballem amb la mateixa tipografia. Dissenyem una retícula basada en el quadrat, del propi logotip principal, que ens transmet a través dels seus 4 cantons seguretat i control.

El missatge

ACA SEGURS.

Estar segur que estàs amb qui has d’estar.

El missatge el construïm a través de la comunicació. En aquest punt apostem per treballar la metàfora a través d’un estil il·lustratiu. El motiu és l’apropament que aconseguim parlant aquest llenguatge més de carrer, amb situacions reals però a la vegada inverosímils. Cerquem crear un to únic, que cridi l’atenció, a través de cada il·lustració, una manera de parlar que faci del l’ACA una entitat única.

  • Any 2017
  • Branding: Duett Studio

Aca brandingtwo
two
two
two
two
two
two
two
two
two
 
Veure més projectes