Wildthentic - Disseny de marca

Brief i Brand Plan

L’objectiu del projecte era dissenyar una marca fresca, moderna posicionada en un target mig- mig alt, de gent que te els recursos econòmic suficients per destinar diners a viure un moment i un entorn únic. La marca ha de parlar de seguretat, serietat, coneixement del lloc i a la vegada expressar un concepte de quelcom únic, irrepetible i autèntic.

Es decideix que en el naming ja hi ha molt d’aquesta mescla i que els colors, la forma del logotip i els elements secundaris que constituiran el sistema gràfic, dotaran la marca d’aquests valors d’aventura totalment diferent.

Wildthentic és una marca internacional que avala experiències Outdoor en llocs singulars. El seu públic objectiu valora especialment l’experiència del moment, una posta de sol, un sopar íntim en un Bistró amagat de París. El luxe ja no es medeix per coses sinó per sensacions.

Així Wildthentic treballarà amb aquest missatge diferencial, on el fet de viatjar ja no és quelcom que ens sorprengui, sinó el lloc, l’entorn on ho farem.

Actualment avala experiències sobretot a Groenlàndia i a la Patagonia Argentina, regions del món on els paisatges moltes vegades, ens poden arribar a sobrepassar i les sensacions de formar part de quelcom més gran, son un gran fil conductor.

Treballem des de 0 el branding de marca. El nom, ja ens ve donat per l’empresa i construïm al voltant del brief del client, un discurs emplaçat en l’entorn, les necessitats i els objectius. Sorgeix la idea de marca, basada en uns valors, actituds i aptituds i finalment comencem a treballar camins gràfics per arribar a construir el logotip de Wildthentic.

El gir de 180º que ens fa ser ‘singulars’

Trobem en el gir de la “i” allò que ens diferencia. Una destinació única, una empresa que em vol fer sentir experiències que van més enllà, memorables; una mirada diferent.

Estenem aquest gest a tota la identitat visual de Wildthentic, fent el gir de 180º un gest habitual, un gest de marca. La idea és que en el futur, quan la marca comenci a estendre la seva imatge en diferents suports, aquestes frases o imatges al revés, siguin característiques i indissociables, provocant un ràpid reconeixement per part de la nostra audiència.

El missatge

Collection of certified tourism experiences

Desenvolupen un Brand Book que és un recull de l’estil gràfic, el to i la comunicació que ha de tenir la marca. Treballem la singularitat amb el punt al revés i utilitzem un grafisme de fons com son les corbes de nivell per parlar de les activitats Outdoor.

  • Any: 2016
  • Branding: Duett Studio
  • Disseny web: Duett Studio
  • Desenvolupament web: Xpertix

two
two
two
two
two
two
two
two
two
two
three
three
three
two
two
two
two
two
two
three
three
three
two
two
two
two
three
three
three
two
two
 
Veure més projectes