Campanya Escolar Carlin Andorra 2015

El Brief
L’inici escolar és un moment molt important per a les famílies amb fills, menuts i grans si estan amb edat escolar. Setembre es converteix en una data clau per aquestes famílies i per al nostre client on és el seu període més àlgid de l’any per a la venta a particulars.

El concepte de campanya
Des de l’agencia treballem el concepte “princeses i guerrers”, la campanya “Tant com si ets una princesa com si ets un guerrer…”  (vine a Carlin i equipa’t de la millor manera!)  transforma un nen i una nena amb una princesa i un guerrer customitzats amb material de papereria: així la nena vesteix una faldilla creada per nosaltres amb post-its i un cinturó amb goma eva; el nen duu un cinturó simulant un soldat al més pur estil de Rambo. Ambientant els protagonistes amb tot de productes característics del material escolar exageradament engrandits proporcionem un món de fantasia per al públic objectiu de la campanya escolar: els nens.

Vam adaptar la botiga de Carlin Andorra amb la gràfica de campanya i vam iniciar tota una sèrie d’accions a Xarxes Socials ( Facebook ) per promocionar i incentivar la compra durant els 15 dies de durada de campanya.

Client: Carlin Andorra
Projecte: Campanya Escolar
Any: 2015

one
two
two
three
three
three
two
two
two
two
two
two
 
Veure més projectes