Concepte

Brief

Per tercer any consecutiu la marca Carlin ens torna a confiar la seva campanya per particulars més important de l’any: la tornada escolar.

Volem trencar les regles preestablertes amb les tornades a l’escola i potenciar tot allò que té de bo la marca. Estudiem l’arrel de la campanya; quan els nens tenen el que necessiten poden fer qualsevol cosa, i n’extraiem el concepte “Ajudant a crear el teu futur!”. Gràcies a Carlin tots els nens tenen un futur ja que sense el material escolar els manca un recolzament essencial per poder estudiar. D’aquesta manera visualitzem nens vestits del que voldrien ser de grans però donant-los la volta i creant il·lustracions amb un estil fresc i modern.

Per promocionar la campanya preparem una acció de sorteig entre tots els compradors de la marca. Vinculat amb el món escolar regalem 5 beques en material de la marca per gastar durant el curs escolar vigent. Promocionem l’acció a Facebook i creem el Photocall “Jo de gran vull ser…”, amb attrezzo de professions, a l’entrada del negoci per cridar l’atenció.

one
two
two
two
two
two
two
two
two
two
two
two
two
two
two
two
two
two
two
 
Veure més projectes