Vodka Bar Grandvalira - Disseny carta restaurant

Els projectes editorials que pertanyen al grup de les cartes de restauració, tenen d’especial la ubicació final d’aquesta carta. És per aquest motiu que és tant important entendre el lloc, els colors i textures on la carta reposarà, l’ambient, el disseny de l’interior.

Concretament pel Vodka Bar Restaurant a més a més teníem l’inconvenient de la terrassa i la neu. Ubicat a 2300mts d’alçada la carta havia de servir tant per l’interior com per l’exterior, per abaratir despeses i espai. El tipus de menjar era també important: Delicadeses i gastronomia regional.

Ens inspirem en la muntanya, la fusta, de caire rústic. Fem cas a les bigues interiors, troncs d’una sola peça amb nusos marcats. Colors terra barrejats amb els tocs de vermell. Optem per treballar amb peces de fusta de pi, que inicialment són d’un to clar però que amb el temps enfosquiran.

Imprimim el disseny directament a la fusta, donant com a resultat una peça diferent, que no es doblega i perdura.

Un dels altres objectius assolits és que es pot utilitzar tant en l’interior del restaurant com en l’exterior, que no s’arruga ni s’estripa i que atorga robustesa i originalitat al lloc.

Any: 2016
Client: Vodka Bar
Projecte: Disseny de carta
Imprès: Fusta Tricapa 16mm
Disseny: Duett Studio
Fotografia i direcció d’art: Duett Studio

two
two
two
two
one
three
three
three
two
two
 
Veure més projectes