UNIRA - Branding

El projecte d’Unira és un projecte global d’identitat de marca ( branding ) .

Es generen des de 0 els conceptes i valors de marca, a través de diversos Focus Group amb el client intern i extern. D’aquests s’extreuen dades qualitatives prou representatives per a començar a traçar els pilars fonamentals de marca.

Es treballa de forma col·laborativa amb el client, fent-lo partícip de les conclusions extretes.

S’analitza el producte i es defineix una arquitectura específica per a ell, sempre amb l’objectiu de dissenyar una marca sòlida, coherent i extensible.

Les noves tendències globals en quant a sanitat i salut ens porten corrents alternatives al que existia fins ara. La vida del món occidental, regida per ritmes ferotges, estils de vida plens d’estrès i conciliacions de la vida laboral i familiar moltes vegades difícils, ens han dut a un concepte “slow down” visible en molts estrats de la nostra vida ( meditació, menjar, hàbits educacionals ).

Ens importa el nostre cos, la nostra ment i per damunt de tot, la nostra salut.

La tendència és fer / ser més saludable.

UNIRA beu d’aquesta nova corrent i oferirà un ventall ric de productes vinculats a la salut per a aquesta nova manera d’entendre la vida.UNIRA oferirà ‘un tot’ en conceptes de nous hàbits de la salut i acompanyarà al client d’una forma global i personalitzada dins un espai pensat, preparat i alineat amb els valors de la marca precisament per impactar i ajudar en el procés de la venda.

Any: 2016
Client: Unira
Projecte: Identitat corporativa de Unira
Naming: Duettstudio 
Disseny: Duett Studio
Fotografia i direcció d’art: Duett Studio

two
two
one

Sistema Gràfic

El to, proper. La tipografia, arrodonida, sense salts bruscs, com una veu que parla de veritat. Les frases curtes i inspiracionals, el “ t’estic parlant a tu ” i “ et proposo reptes i reflexions senzills i abordables sobre la teva vida i la teva salut ” seran, entre d’altres, el gran fil conductor.

three
three
three
two
two
three
three
three
Senyalèticatwo
Papereria corporativatwo
two
two
two
two
three
three
three
 
Veure més projectes