JEY&EM – Smart & Elegant suits for your devices

JEY&EM és una marca suïssa que dissenya maletes de viatges de última generació.

L’objectiu de la marca és ser un referent dins el que anomenem “nòmades digitals” és a dir, un target que viatja molt, ja sigui per feina o per plaer i que està constantment connectat.

La tasca de Duett és la de establir amb profunditat els valors de marca, que en part han de coincidir amb els valors de la ja existent Apple i del mateix target.

Així, JEY&EM ha de ser un sinònim d’èxit, de marcar tendència i sentir que formes part d’un grup exclusiu i diferent. La imatge com a valor, l’estètica sempre cuidada i la integració quotidiana de les xarxes socials ens ajuden a anar traçant una idea de com és aquest target a la vegada ja anem creant un camí gràfic que definirà la marca.

Si ens endinsem dins l’estètica que mou a aquest grup de potencials clients, ens adonem que agraden els dissenys austers però frescos. On el retorn als orígens ( la natura amb els seus patrons de repetició o la geometria fractal ) és una constant.

Els dissenyadors de ciutats com Berlín, Hèlsinki, Estocolm, Copenhaguen, etc. molt sovint s’han inspirat en la perfecció de la natura per fer aplicacions a la vida real. I aquest fet és sinònim de modernitat, del que és “cool”. La barreja perfecte entre URBAN & NATURA és una actitud que encaixa i recorre tot el nord d’Europa.

Per tant, i seguint aquesta línia recorrem al bosc buscant formes repetitives perquè ens atorguin ritme, però sobretot cerquem un element savi, intel·ligent i per damunt de tot funcional.

En aquesta cerca ens topem amb les llavors i la estratègica forma que te la natura de protegir-les: les closques  o embolcalls.

La pinya és doncs un element evocador, el nostre punt de partida. La pinya és en el seu conjunt totalment funcional: protegeix tancada, el tresor i tant sols s’obre quan és necessari per alliberar-lo. La seva forma repetitiva i racional ( smart & elegant ) optimitza l’espai per poder albergar més d’un pinyó (Combo Sleeve).

Així doncs el símbol de JEY&EM neix d’aquest estat purament natural per ser sintetitzat i transformat en alguna cosa més que una closca per a pinyons.

———

Simplifying your journey. The Smart Suitecase.

Posteriorment JEY&EM crea ONE, la primera maleta amb un sistema de ‘click-on’ per treure o posar l’ordinador portàtil i altres dispositius digitals.

El producte neix per resoldre el problema de les maletes de ma per a aquest tipus de target, on  sovint es troben obligats a facturar-les per excés d’equipatge a cabina. A tots ens molesta aquest punt, doncs a la maleta de mà hi portem el més valuós i imprescindible – per no parlar de tots els dispositius digitals-. Amb ONE el problema queda resolt doncs amb un sol clic, ens podem quedar amb la funda i podem pujar a bord la nostra oficina mòbil.

two
two
two
two
two
two
two
two
two
two
two
two
 
Veure més projectes