Ski & Mountain Academy - Realització spot

El Brief

l’espot de la ski Race forma part d’una sèrie d’accions dins l’estratègia de comunicació de la Ski & Mountain Academy durant la temporada 2016- 2017.

La campanya cerca com a objectius principals la fidelització, venda i posicionament de marca. Tenint una major participació ( engagement ) dels usuaris dins les xarxes podríem comunicar-los de forma més senzilla tot el ventall d’activitats de cada any i per extensió millorar en vendes i generació de marca.

Les 3 idees clau sobre les que construïm el discurs són la professionalitat, la qualitat i el servei. A la Sky & Mountain Academy són “Especialistes de debò”.

Execusió

La Ski Race és un novedós servei de la Ski & Mountain Academy. Enfocat a tots aquells qui ja saben esquiar i volen experimentar un pas més; viure les sensacions reals d’una carrera d’esquí de la mà d’un autèntic professional.

El vídeo és doncs un testimonial de la mà d’en Gerard Escoda, ex Olímpic, ens relata de viva veu i des d’una vessant totalment emocional, què se sent minuts abans, durant i després d’haver fet una carrera.

Des de Duett realitzem el guió original i copywritting així com la direcció i comptem amb la col·laboració de la productora d’Alca Films per dur-ne a terme la producció i postproducció.

Any: 2017
Client: Sky & Mountain Academy
Direcció art: Duett Studio
Productora: Alcafilms
Guió: Duett Studio

two
two
 
Veure més projectes