Branding Disseny & Comunicació

El brief

Thermia Barcelona és una marca catalana dedicada al disseny i distribució de perfils d’alumini per a la fabricació de finestres.

Però Thermia Barcelona no sempre ha estat Thermia Barcelona.

L’empresa catalana Accesoris Dimac pateix, com totes les empreses del sector de la construcció, la brutal envestida de la crisi de 2009.

La crisis és el punt d’inflexió. L’empresa decideix fer un canvi estratègic a tots els nivells que ho havia de capgirar tot.

Moltes han estat les decisions que han intervingut en aquest canvi però una d’elles ha marcat clarament un abans i un després: el naixement del concepte de “marca”.

Així doncs neix la marca Thermia Barcelona i al se voltant es genera un missatge poderós que ha aconseguit construir tota una organització.

Ja no es ven per preu, ara es ven una imatge, uns valors, una forma de fer les coses.

L’acceptació dins el mercat va ser tot un èxit.

Hem estat treballant al llarg dels últims 5 anys amb Thermia construint aquest discurs de la mà del departament de màrqueting, nascut expressament per aquest propòsit.

Dia a dia, hem donat suport en estratègia, campanyes, eslògans, consultories i hem dissenyat una identitat gràfica que expressa els valors de marca, una identitat que respira qualitat, professionalitat, confiança, elegància i tècnica entre d’altres.

Una identitat que es mou i és viva i que anem retocant constantment segons les necessitats de cada moment.

Brand Plan
Thermia evoluciona, creix i amplia mercat. La comunicació necessita reflectir tots aquests canvis i la marca necessita expressar més coses.

Després de 3 anys frenètics, es planteja un restyling de marca que afecti sobretot a la part més conceptual.

Dins aquest restyling redissenyem la identitat corporativa per adaptar-la a una Thermia Barcelona més internacionalitzada i que per tant apunta a noves necessitats de comunicació: nous dissenys, noves imatges, nous missatges per a un públic diferent al del mercat nacional.

Dissenyem i posem en marxa la nova web de Thermia Barcelona sustentada damunt una estratègia. Redissenyem totes les peces de comunicació: catàlegs, fulletons, papereria, etc. Modifiquem discursos, assessorem en tot moment i treballem el discurs en xarxes socials.

The big idea
Per a nosaltres, per a Thermia les finestres no són una simple estructura anclada al mur d’un aparat. Per a nosaltres les finestres són una oportunitat per viure millor.

Sota aquest concepte construïm la nova imatge i per extensió, campanya de Thermia Barcelona 2016/2017.

Resum
Hem treballat plegats des de fa 5 anys i de forma gradual tot ajustant els ritmes, hem anat fent camí plegats. Hem passat a vendre perfils d’alumini per fer finestres i tancaments, a vendre una imatge, una forma de fer les coses.

Aquest pas ha facilitat la labor comercial i ha ajudat a posicionar la marca tant en el mercat nacional com internacional de forma irrefutable.

Any: 2012 – 2017
Client: Thermia Barcelona
Branding: Duett Studio
Projecte de comunicació

two
two
two
two
Equip Thermia Barcelonaone
one
two
two
one
three
three
three
one
two
two
two
two
two
two
two
two
one
two
two
two
two
two
two
three
three
three
 
Veure més projectes