top of page

Quatre digital

Idenditat de marca

Quatre digital es una empresa catalana especialitzada en la comunicació i el màrqueting digital dins del sector turistic.

Serveis.
Restyling de marca, brand plan, baseline de marca, aplicació de marca, disseny web, papereria, retolació oficina, territori de marca, plantilles per a xarxes socials, aplicació en gran format, vídeo brand.

01 - Concepte

The big idea

Avui en dia el màrqueting digital s'ha convertit en una activitat que tothom diu que sap fer. El client es troba perdut enmig de tant soroll que parla de digital, ràpid, barat i exit assegurat. A qui confio la comunicació digital de la meva empresa?

Perquè això sigui així, la relació entre partner digital a de ser propera, confiable i honesta. Hi ha d'haver "feeling perquè tot flueixi" com l'equip humà que forma Quatre digital.

Partim de 2 conceptes principals per construir a la marca de Quatre digital. El nombre nº 4 + el "Feeling".

02 - Concepte

Baseline de marca

És posible tenir una comunicació digital a mida, comprensible i equilibrada on el teu partner digital sigui quelcom més que un expert del món online; … sigui sobretot persona; una persona que sent, que escolta,
que empatitza i assesora amb honestedat i intel.ligència.

Baseline de marca: Digital feeeeling!

02 - Concepte

Sistema visual de marca

Es crea un sistema visual que apel·la a la marca en tot moment a través de línies ondulades, degradat o fotografies que ens transporta amb una connexió. La identitat de la marca ha de projectar aquesta sensació de modernitat i honestedat.

Disseny_web_quatre.jpg

Aplicació Web

Dissenyem la nova pàgina web de Quatre digital. Una pàgina web que ha de projectar aquesta connexió entre partner digital i client "Feeling". Proposem implementar efectes únics i original amb l'objectiu de crear una emoció amb l'usuari.

Vull veure la pàgina web:

Territori de marca

Creem un territori de marca per nudrir a les xarxes socials tant els posts com els Stories.

QUATRE_DIGITAL-08.jpg

03- Aplicacions

Aplicació de la marca

Dissenyem totes les aplicacions que Quatre necessita: papereria corporativa, marxandatge, retolació, plantilla de presentació, plantilles XXSS, emailing etc..