BrandGuard

Partners en Comunicació.
Un “Àngel de la Guarda” per a la vostra marca.

El servei BrandGuard te com a objectiu proporcionar a l’empresa assessoria i producció constant en l’àmbit de la comunicació. És a dir, actuem com a un departament de màrqueting i disseny ja que ens encarreguem tant dels processos estratègics com de la producció de totes les peces gràfiques, audiovisuals i digitals corresponents.

Els clients que han confiat en nosaltres per acompanyar-los de forma constant en la seva comunicació, són els que han aconseguit paulatinament, diferenciar-se de la seva competència. La bona comunicació no s’acaba en dissenyar o redissenyar una marca sinó que hem d’intentar ser visibles d’una forma constant en el temps.

Des de Duett us ajudarem a traçar una línia en tot el que faci referència a la comunicació de la vostra empresa. Us assessorarem en decisions tàctiques d’aquest àmbit i dissenyem i executem campanyes de llançament, posicionament o naixement de producte o servei al mateix temps que us acompanyem mes rere mes en tots els serveis que pugueu necessitar.

Aquest servei és molt útil per a empreses que estiguin interessades en potenciar la seva imatge i comunicació des d’una vessant professional.

Les relacions, la clau d'aquest servei

Una relació transversal.

Com a Partner de comunicació, tant podem treballar sobre un logotip, una catàleg de producte, una campanya de banners, com en una consultoria de marca, disseny web o campanya de llançament. L’objectiu és que la vostra marca estigui segura i connecti bé amb la vostra audiència.

Una relació gradual.

Anirem ajustat la intensitat de la relació segons els objectius que haguem marcat. Pararem, analitzarem i prendrem decisions sobre els resultats que anem obtenint de forma conjunta.

Perquè tenir un “BrandGuard?”

Perquè tindreu un servei continuat en consultoria, disseny i comunicació que us permetrà posicionar definitivament la vostra marca de forma coherent en el mercat.

Us acompanyarem durant tot el camí per assolir els objectiu marcats, diferencia-vos dels vostres competidors i guanyar en notorietat. El vostre Know- How de producte o servei i el nostre coneixement professional de com posar-lo en valor.