Disseny Web Responsive

Dissenyem webs funcionals

Usabilitat – Responsive – Ux
La web és el pilar de comunicació digital. L’aparador on els ulls de tot el món us veuran. És vital que s’entengui, que funcioni i que sobretot, parli de qui sou. És vital que us faci vendre.

Comptem amb la col·laboració de Partners especialitzats en desenvolupament web que aporten als projectes coneixements tècnics i professionals per a cada ocasió. Així, no només cobrim la part del disseny ( responsive ) usabilitat i persuabilitat, sinó que donem solucions tècniques segons cada cas i cada pressupost.

L’objectiu de Duett, com el dels nostres clients, és posar en marxa una web que els aporti més vendes i sigui a la vegada una eina vital de comunicació. Treballem sempre en aquesta línia.

És per aquest motiu que dissenyem i planifiquem webs a mida. A la vostra mida. Cada negoci, cada empresa és diferent i per tant els objectius s’han d’adaptar correctament.

Fem especial èmfasis en les reunions prèvies al projecte perquè ens prenem molt seriosament la planificació i detecció d’objectius conjuntament amb el client. Us acompanyem molt estretament en aquest viatge de posada en escena de la vostra empresa a internet.

Tenir un lloc web que no ens retorni no te sentit. Hem de convertir els nostres visitants en clients. Hem de ser capaços de persuadir, vendre, sigui quin sigui el nostre model de negoci.

  • Disseny i programació web
  • Responsive web design ( Mobile First )
  • CMS – WordPress o aplicacions a mida.
  • SEO on page
  • HTML 5 + CCSS WC3

Per anar a pescar no és suficinet en tenir el millor vaixell: cal una xarxa perfecte. Inverteix en xarxa ( comunicació ) i adapta’t per ser més eficient en cada sortida a la mar.