top of page

Toni Riberaygua

Idenditat de marca

Toni Riberaygua, estudi d'arquitectura.

Serveis.
Idenditat de marca, aplicació corporativa, packaging, sistema visual de marca, aplicació en gran format, disseny pàgina web.

01-Context

Context

Duett Studio presenta una proposta que engloba tots els valors que l’estudi d’arquitectura Toni Riberaygua vol projectar en la seva nova identitat de marca:
- Una identitat simple i minimalista.
- Una marca jove i moderna.
- Una marca que connoti professionalitat.

02 - Concepte

The big idea

Per a ell, s'ha ideat un concepte simple pero eficient en que anirà alimentant l'identitat de marca en tot moment, aporta'n un "PLUS" a la personalitat de la marca "Toni Riberaygua". El Toni Riberaygua és creatiu, amb idees fresques i amb un perfil jove, la marca haurà de seguir aquesta línia.

Ens basem amb 2 conceptes

L'espai:
Tot Arquitecte comparteix un mateix criteri a l'hora d'idear un projecte. Tot comença amb l’espai.

Minimal:
L'estil arquitectònic de l'arquitecte Toni Riberaygua es caracteritza amb un estil simètric i simple (formes geomètriques), barrejant modernitat, amb materials naturals. 

Sostenible:
La utilització de materials natural es tindrà que percebre dins de la imatge corporativa de la marca Toni Riberaygua. La nostra aposta és vincular aquests valors (natural, eco) mitjançant el tacte a través del paper. (Targetes de visites, packaging, fulls A4 etc..)

 

02 - Concepte

Sistema visual de marca

Aquesta proposta va més enllà que un simple logotip, s'ha desenvolupat una marca flexible de manera que l’idenditat de marca no disposa d'una sola forma única sinó tot el contrari, el logotip és capaç de transformar-se i adaptar-se a qualsevol l'aplicació sense perdre els seus valors. 

Aquesta solució té com a objectiu generar una marca més viva i desmarcar-se de la competència.