Branding

VSJ Travel

VSJ és un empresa Tour Operadora Andorrana de més de 30 anys especialista en viatges a mida per a grups a Espanya, Portugal i Andorra. Iniciem les nostres relacions ara fa 3 anys i amb el temps i la confiança, anem essent coneixedors del producte, sector i equip humà que conformen l’empresa. Però no és fins l’any 2017 en motiu de l’expansió a nous mercats, que l’empresa es planteja invertir en una nova imatge més professionalitzada de l’empresa.

Per construir el discurs de marca partim del concepte actual del viatge, un viatge que ha de ser bonic i econòmic. Un viatge que m’aporti quelcom nou, que no sigui com tots, que no em decepcioni.

El valor afegit de VSJ és precisament aquesta capacitat que té de proporcionar als seus clients moments únics.

Si bé les destinacions que ofereix són Espanya, Portugal i Andorra, destins que poden semblar que no amaguen res, ells són capaços de trobar aquells tastets únics en cada destinació que han de fer el viatge del públic final quelcom únic i irrepetible.

Feel the travel

Logotip

i sistema gràfic

Es tracta doncs d’un restyling de marca. No vam trobar apropiat canviar el nom i en quant al disseny del logotip vam voler tenir una línia continuista. El motiu: la marca volia parlar d’un canvi poderós però volia mantenir el seu nom, el seu color.

Ens inspirem en una constant en les cultures portuguesa i espanyola i en general, d’Europa: El disseny de les rajoles amb orígens simètrics ( àrabs ). Inconscientment, és una imatge que en remet a una Europa de carrers estrets, dones que parlen al carrer, pescadors que arriben de feinejar i d’un passat prenyat d’història; doncs si alguna cosa té Europa, és això: història.

Per un altre cantó tenim el concepte de viatge, representat pel gran símbol modern: l’avió. L’avió que em permet dinar a París i sopar a Nova York.

De la fusió en surt el símbol de VSJ i paral·lelament creem un univers de simbologia amb variants evolucionades dels símbols de les rajoles. El resultat, una marca moderna, fresca, apte per anar a nous mercats del sector turístic, amb un ampli reflexa de l’equip humà que la conforma. VSJ, and feel the travel!