top of page

VSJ Travel

Identitat de marca

VSJ és una empresa andorrana amb més de 40 anys en el sector dels tour operadors. És especialista en oferir viatges a mida per a grups a Espanya, Portugal i Andorra.

Serveis.
Restyling de marca, baseline de marca, campanya de canvi de marca, aplicació de marca, disseny web, papereria, catàleg, aplicació en gran format, retolació.

01 - Concepte

The big idea

Per construir el discurs de marca partim del concepte actual del viatge, : un viatge que ha de ser bonic i econòmic. Ha d’aportar quelcom nou, diferent a la resta i que no decepcioni al viatger.


El valor afegit de VSJ és trobar aquesta capacitat que té de proporcionar als seus clients indrets i moments únics dins del entorn cultural. Quina similitud tenen tots els pobles i ciutats d'Europa? La Rajola. La rajola ens transporta al  món cultural, a un passat, una historia. Hem volgut partir d'aquest concepte per construir l'imatge de marca de VSJ.

slide.jpg

02 - Concepte

Baseline de marca

Per reforçar el concepte d’experiència única i el món cultural es defineix un baseline de marca que acompanya i reforça a VSJ en tot moment.

 

Baseline de marca: Feel the travel

02 - Concepte

Sistema visual de marca

Ens inspirem en una constant en les cultures portuguesa i espanyola. El disseny de les rajoles amb orígens simètrics ( àrabs ). Inconscientment, és una imatge que en remet a la cultura històrica i ho lliguem amb el viatge "El avió".

De la fusió en surt el símbol de VSJ i paral·lelament creem un univers de simbologia amb variants evolucionades dels símbols de les rajoles.

Comunicació

Es redissenyen totes les peces de comunicació: catàlegs, fulletons, papereria, oficina, rètol, suport en gran formats, retail, marxandatge… amb el nou concepte i imatge de marca.

WEB_VSJ_TRAVEL.jpg

Aplicació Web

Es dissenya una pàgina web enfocada al client professional (B2B), focalitzant l’experiència a l’usuari (UX) en la seva oferta en quant a destinació, novetats i extres. La interfase d’usuari (UI) està pensada per proporcionar una experiència intuïtiva amb les eines que la marca necessita per a que els usuaris interactuïn d’una manera agradable en tota la web.

03- Llençament

Llençament nova marca

Per mostrar i donar a conèixer la nova marca es dissenya un catàleg amb encarte explicant el canvi de marca i el nou enfoc en comunicació.
En el disseny es treballa amb el nou look&feel en imatges i copywriting. Es reforça l’expansió de l’empresa amb un paper de llavors troquelat jugant amb créixer com les plantes.
Aquest catàleg s’envia als clients potencials actuals.