Disseny gràfic.

El disseny gràfic és una professió que te com a objectiu expressar un o varis  missatges a través de la comunicació visual, és a dir, a través de les formes, colors, paraules, volums, tamanys, equilibris… Els periodistes parlen amb paraules; el dissenyador gràfic ho fa amb elements gràfics. Comuniquen d’una forma sintètica i complexa idees i conceptes.

A Duett Studio som bàsicament pensadors i dissenyadors, essent aquesta una de les nostres especialitats que apliquem a pràcticament tot el que fem.

Disseny editorial.

El disseny editorial és la branca del disseny que treballa amb les  publicacions impreses. Des de la creació d’un llibre, una revista, un fulletó, un ‘brouchure’ o fins i tot un ‘packaging’ per un producte. Dins d’aquesta branca, els materials que utilitzarem són tant o més importants que els dissenys. Tipus de paper, acabats d’impressió, utilització de tintes… Tot plegat per impulsar els valors de la teva marca a un altre nivell.

Disseny exclusius.

Som creatius per defecte i ens encanta oferir als nostres clients peces úniques, amb acabats, textures, formes o colors especials que surten dels estàndards habituals. Cada vegada són més les empreses que aposten per aquest tipus d'acabats per ajudar a posicionar-se , diferenciar-se  i captar l'atenció del seu públic objectiu. Tot el que es pugui imprimir nosaltres ho reinventem!

 

Cartes de restauració, catàlegs, ‘wellcome packs’,  targetes de felicitació... Comptem amb imaginació per un cantó i per l’altre amb una amplia xarxa de col·laboradors i impremtes especialitzades per fer front a la producció d'aquestes peces que et faran dir “Wala!”

Necessites millora

la teva imatge?

Contacta'ns via formulari o truca'ns al +376 816 100 o al +34 656 332 475

 

Designed By Duett Studio 2020

CONTACTE-DUETTSTUDIO(2).gif